Pupăza Market îți selectează produse trendy și cele mai bune vânzări. Pupăza Market TEMATICĂ ACASĂ

4 Plante care atrag energia pozitivă

Plantele Feng Shui au un rol energetic și stabilizator. În colțurile unei case, ele pot neutraliza energiile dăunătoare și pot să le transforme în energie pozitivă. Vă propun 4 plante care atrag energiile pozitive și fac ca locuința ta să fie mai agreabilă.

Bambus

Bambusul foarte folosit în feng-shui, este planta ce simbolizează prosperitatea, norocul și respinge undele negative. Este o plantă uimitoare care aduce pace și înțelepciune într-o cameră. Datorită naturii sale, ne învață înțelepciunea finală. Cum să fim flexibili în fața vieții, să rămânem deschiși în timp ce păstrăm un adânc atașament la pământ și la momentul prezent. Ca toate plantele, reprezintă elementul lemn care influențează energia noastră, vitalitatea noastră.

Casă și Grădină

Ghiveci din lemn pentru plante

9,40 RON

Cumpără acum
Casă și Grădină

Ghiveci decorativ pentru plante

13,79 RON

Cumpără acum

Bănuțul casei (Crassula ovata)

Bănuțul casei este planta bogăției. Este adesea văzut în intrările de restaurante sau în magazinele chinezești. Planta este cunoscută pentru că atrage prosperitatea, dar și pentru proprietățile depoluante ale interiorului. Se dezvoltă foarte repede, iar creșterea nu trebuie niciodată să fie modificată. A se plasa de preferință în partea de sud-est și la est în locuința sa. Necesită foarte puțină întreținere (udare la fiecare două săptămâni) și este, de preferință, plasată într-un unghi.

Casă și Grădină

2 Suporturi din macrameu pentru suspendarea ghivecelor cu plante

12,25 RON

Cumpără acum
Casă și Grădină

2 Ghivece pentru plante ce se suspendă pe un balcon, o balustradă, un gard

53,78 RON

Cumpără acum

Salvia

Salvia este folosită pentru a scăpa de emoții negative. Frica, mânia, anxietatea sunt într-adevăr anihilate de proprietățile purificatoare ale plantei. Șamanii din America de Nord ard o salvie albă pentru a risipi energiile negative. Este de asemenea folosită ca remediu pentru proprietățile sale antibacteriene, antifungice, antiseptice, antispastice și alte proprietăți.

Casă și Grădină

Etajeră geometrică modern

84,95 RON

Cumpără acum
Casă și Grădină

2 Tablouri din plastic pentru plante

56,26 RON

Cumpără acum

Orhideea

Orhideea în Feng Shui este simbolul fertilității. Ea simbolizează căutarea perfecțiunii în toate domeniile vieții ei: abundență, perfecțiune, creștere spirituală, frumusețe, puritate. În culturile antice, orhideea se oferea tinerilor căsătoriți pentru că este purtătoare de noroc, pentru o viață împlinită. Orhideea absoarbe dioxidul de carbon și eliberează oxigenul, deci este potrivit pentru toate camerele din casă, inclusiv dormitoarele.

Casă și Grădină

Vază modernă din ceramică

53,78 RON

Cumpără acum
Casă și Grădină

Coșuri împletite din paie

18,80 RON

Cumpără acum

Înregistrez acum pentru a primi NEWSLETTERS noastre ! NEWSLETTER
Înregistrez acum !

TEMATICI
Pupăza, descoperă un nou stil de a cumpăra

×

Ți-a plăcut vizita?
Dă-ne părerea ta pe pagina noastră de facebook.
Pupaza Facebook