Pupăza Market îți selectează produse trendy și cele mai bune vânzări. Pupăza Market TEMATICĂ ACASĂ

Grădinile vor iubi aceste piscini de mărime mică

Există o multitudine de facilități pentru a amenaja un colț de apă cu o mică piscină pătrată sau rotundă în grădină sau pe terasă. Noi vă oferim o gamă de idei pentru a vă îmbunătăți timpul liber de vară!

Avantajele unei piscine mici

Mărimea unei piscine este considerată mică atunci când are lungimea de până la 6 metri și lățimea de până la 4 metri. Pe lângă dimensiunile sale mici, ușor de adăpostit într-un număr mare de grădini, piscina mică are multe avantaje. Se adaptează tuturor terenurilor, astfel încât unii proprietari pot să o integreze chiar și pe terasa lor, și uneori în oraș! Pe de altă parte, instalarea unei piscine mici vă va costa mai puțin în dezvoltare. Acest lucru se întâmplă pur și simplu pentru că lucrările de terasamente pentru instalarea bazinului sunt mai puțin importante, în favoarea reducerii materialelor și a forței de muncă.

Șezlongurile nu trebuie să lipsească de lângă piscină

Șezlongul este atât decorativ, cât și foarte util pentru relaxarea în grădină lângă piscină. Prin instalarea unui șezlong de calitate, vă puteți bucura de numeroase beneficii, cum ar fi să experimentați dulceața vieții fără să vă părăsiți casa, să vă bronzați, să aveți un spațiu estetic în aer liber, pe care prietenii și vizitatorii dvs. îl vor râvni cu siguranță. Dar pentru a avea toate efectele așteptate, trebuie să faceți alegerea corectă. Descoperiți ghidul nostru pentru a avea modelul care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.

Duș de piscină

Pentru un confort optim, instalați un duș lângă piscina dvs., un duș simplu sau un duș solar cu rezervor. Dușul de la piscină este accesoriul esențial pentru bunăstarea băilor. Descoperiți selecția noastră de dușuri la piscină și faceți selecția dvs.

Înregistrez acum pentru a primi NEWSLETTERS noastre ! NEWSLETTER
Înregistrez acum !

TEMATICI
Pupăza, descoperă un nou stil de a cumpăra

×

Ți-a plăcut vizita?
Dă-ne părerea ta pe pagina noastră de facebook.
Pupaza Facebook