Pupăza Market îți selectează produse trendy și cele mai bune vânzări. Pupăza Market TEMATICĂ ACASĂ


Pupăza Market

Un nou stil de a cumpăra Fun, Pupăza îți selectează produse originale și cele mai bune vânzări.

STORIES
Toate story-urile noastre

5 Plante aromatice

Plantele aromatice sunt ușor de cultivat, plăcut mirositoare și sunt folosite la gătit. În grădină, pe balcon sau în interior, aromele sunt consumate proaspete în timpul verii sau uscate în timpul iernii.
Alege Story-ul

Protejați-vă ochii de UV cu ochelarii de soare

Astăzi, ochelarii optici sau solari sunt necesari pentru a completa o privire. Iată noile tendințe pe care le vom vedea în 2019.
Alege Story-ul

Utilizați diverse lumini în camera de zi

Pentru a alege lumina potrivită din camera de zi, analizați tipurile de iluminare pe care doriți să le promovați, tendințele și asociațiile care au rolul de a pune salonul în centrul atenției.
Alege Story-ul

Cele 5 noutăți de decorare a nunții în 2019

Înainte de a aborda tendințele de nuntă din 2019, dorim să vorbim despre ceea ce experții din domeniu au observat. Veți auzi acum despre nunta ecologică bazată pe decorul biodegradabil, reutilizabil sau chiar despre "luna de logodnă". Mutarea lunii de miere înainte de nuntă pentru a asigura amortizarea bugetului nunții.
Alege Story-ul

Noile tendințe de design ale anului 2019 pentru amenajări interioare

Magie neagră, Boem etnic, Brocart, puterea florilor, Scandicraft, amestecul de diverse tipuri de pietre, paleta de teracotă și verde: descoperă cele 8 tendințe esențiale ale anului 2019. Stiluri cu temperament Deco puternic, descoperite în ultimele saloane de design, pentru a adopta un aspect total sau mici atingeri pentru a da un impuls interiorului tău.
Alege Story-ul

6 Idei deco pentru o ambianță într-o cabană la munte

Accesorii, scări, șemineu, mobilier ... lemnul a devenit o necesitate în spiritul cabanelor. În felul său și în funcție de plasarea sa, lemnul aduce o atingere de coconing și își strânge oaspeții într-o atmosferă de vacanță în munți. Descoperiți, fără nici o întârziere, selecția noastră de cabane pentru a vă gândi la câteva idei și puteți să le potriviți în funcție de dorințele dumneavoastră.
Alege Story-ul

Pentru o grădină japoneză reușită sunt necesare 5 obiecte

Nimic nu este mai plăcut decât o gradina japoneză, la domiciliu, un adăpost de calm și pace ... Plante bine alese, pietriș alb și alte accesorii zen: buda, lanterne, o fântână, lumini, nimic nu trebuie ratat. Vă propunem 5 obiecte necesare pentru o gradină zen.
Alege Story-ul

Cum să amenajezi o terasă în exterior

Vrei să-ți amenajezi terasa? Noi îți punem la dispoziție câteva idei pentru diverse tipuri de terase, în oraș sau la țară, o terasa mica sau mare. Chiar și cele mai mici zone au dreptul la o decorare elegantă, un mobilier bine ales și oferă multe posibilități pentru un spațiu de locuit frumos.
Alege Story-ul

Ai un cadou de făcut? Iată 6 bijuterii moderne și ieftine

Vrei sa-i oferi cuiva un cadou? Vă propun 6 bijuterii moderne fără să vă ruinați. O dorință de a vă place? O zi de naștere, o invitație , un mic cadou pe care l-ați oferit pentru a sărbători examenele, ne-am gândit la o selecție de bijuterii la prețuri mici, pentru a le oferi unei femei.
Alege Story-ul

Care metal putem să-l asociem tenului mat sau roz

Bijuteriile reflectă personalitatea unei persoane, stilul său sau au o importanță sentimentală. Ele joacă un rol important pentru a vă pune în valoare, de exemplu vă pot face pielea mai luminoasă si satinată.
Alege Story-ul

14 Februarie este ziua îndrăgostiților

Exprima-ți dragostea ta față de persoana iubită! Pentru a trăi o zi specială și unică a Sfântului Valentin, am pregătit o selecție de produse ce pot fi cadouri ideale.
Alege Story-ul

3 Reguli pentru o căsătorie în stil Boem

Colorat și ușor de făcut, decorul boem este perfect pentru o nuntă! Vă va transporta oaspeții într-o lume fermecătoare și strălucitoare care anunță o seară frumoasă! Descoperiți cum puteți face succesul unei nunți Boeme.
Alege Story-ul

27 stories, 3 pagini123

Înregistrez acum pentru a primi NEWSLETTERS noastre ! NEWSLETTER
Înregistrez acum !

TEMATICI
Pupăza, descoperă un nou stil de a cumpăra

×

Ți-a plăcut vizita?
Dă-ne părerea ta pe pagina noastră de facebook.
Pupaza Facebook